Hortobágyi Sony madárfotós nap

Völgyi Sándor képe

Sziasztok!

Pesti Péter, a 220volt,hu képviselőjének kérésére teszem itt közzé az alábbi levelet, melyet a BPH fotósainak szánt.
Ha tudtok, éljetek a lehetőséggel!

Sanyi

-----

Kedves Fotós Barátunk!

Október 12-én szombaton Sony madárfotós rendezvényt tartunk a Hortobágyon, melyre ezennel Téged is meghívunk. Jó hír, hogy a Sony elhozza a demo készletét, ami azt jelenti, hogy lehetőségetek lesz Sony gépvázak és objektívek kipróbálására is, sőt, itt lesz az új Sony DSC-RX10 IV is! A rendezvényünk ingyenes, tehát sem a lesekből való fotózásért, sem az ebédért nem kell fizetni. A rendelkezésre álló helyeket részben a jelentkezések sorrendje, részben pedig aszerint fogjuk szétosztani, hogy kik jöttek már el hasonló rendezvényünkre. A mostani alkalomra a helyek korlátozott száma miatt csak Sony gépvázzal rendelkező fotósokat várunk, egyéb felhasználók pedig csak akkor jöhetnek, ha megjelölik, hogy milyen Sony termékeket szeretnének kipróbálni, de még ez sem garantálja, hogy a jelentkezésüket el tudjuk fogadni. Saját felszerelést mindenki hozzon, mert többen leszünk, mint ahány fényképezőgépet és objektívet a Sony biztosít majd, viszont a lesekben lehet majd cserélgetni a kipróbálható Sony felszereléseket egymás között.

Időpont: 2019. október 12. (szombat)

Helyszín: Balmazújváros, Keleti utca 6/a (Bíbic Nature Lodge)

Program:
9:00: érkezés (kávé, pogácsa, kötetlen beszélgetés)
9:30: Szilágyi Attila természetfotós előadása a Hortobágyi Nemzeti Park képviseletében
10:30: Kiss Attila termékspecialista előadása a Sony részéről
11:30: lesek beosztása, Sony felszerelések kiosztása
12:00: ebéd
13:00: indulás a lesekbe
17:00: darvak fotózása a naplementében
19:00: haza utazás

A délután folyamán a csoport több részre oszlik majd, lehetőség lesz Debrecenben a nagyerdei lesekből, illetve a pusztán mobil sátrakból is fotózni. A beosztásokat Attila előadása után, még az ebéd előtt fogjuk elvégezni. A darvak naplementés fotózása természetesen időjárás függő. Bízzunk abban, hogy nem fog esni és szép lesz a naplemente, de fontos, hogy a rendezvény eső vagy rossz idő esetén sem marad el. Ezért kérünk, hogy csak akkor jelentkezz, ha tényleg el is tudsz jönni. Ha pedig valami közbejön, minél előbb mondd le a részvételt, hogy a várólistáról behívhassunk mást is. Azok, akik nem mondják le a részvételt, de nem jönnek el, a hasonló rendezvényeinkre már nem kapnak meghívót, de gondolom, a várólista miatt ez érthető.

A lejutást mindenki egyénileg oldja meg, de ha az autódban van szabad hely, jelezd és segítünk utast keresni a többi fotós közül, ezáltal is csökkentve az útiköltségeket.

Jelentkezni telefonszám (és a fotózáson használni kívánt gépváz típusának) megadásával a következő email címen lehet: peter.pesti@220volt.hu

Továbbá kérünk, hogy azt is írd meg, hogy a Birdphotography-n keresztül kaptad a meghívót a rendezvényre.

A jelentkezéseket pár napon belül vissza fogjuk igazolni és a rendezvény előtt küldünk egy újabb emailt a további részletekről.

Hamarosan találkozunk, addig is szép fényeket kívánok:
Pesti Péter
20/382-2819
www.220volt.hu



© 2011 All rights reserved BPH.